Special workout blog geschreven door Daniëlle - Workout Amsterdam

Special workout blog

Review Special Workout

Special workout blog door Daniëlle van der Schoot

Zodra het herfst wordt, val ik ieder jaar weer een beetje terug in hetzelfde ritme. Lange avonden met Netflix op de bank en een diepvriespizza op schoot. Kortom, overall veel te weinig beweging. Af en toe niets mis mee, als het niet zou betekenen dat ik al die maanden belabberd weinig energie heb voor andere leuke dingen. Hoog tijd om het dit jaar anders aan te pakken dus.

Lekker buiten sporten én razendsnel fit worden in 6 weken

Ineens leek buiten sporten mij een heel goed idee. Lekker met je neus de frisse lucht in. Na een korte zoektocht online kwam ik uit bij de Special Workout van Workout Amsterdam. In 6 weken fit met 18 workouts én een online voedingscoach! Is dat niet te mooi om waar te zijn? Nee! Het enthousiasme van eerdere deelnemers is erg aanstekelijk. Vooral fijn dat niet iedereen deelnam om in korte tijd belachelijk veel af te willen vallen. Een zoektocht naar een actiever leefstijl die bij je past. Een vast sportschema met mensen, die je zouden missen als je er niet bent als stok achter de deur. Dit was precies wat ik nodig had.

Ideale combinatie van kickboksen, HIIT en kettlebell in een persoonlijke groep!

Zes weken lang HIIT en kettlebell training. Het klinkt intens, maar de opbouw van het programma was uitdagend en motiverend. Eerlijk gezegd vlogen de weken voorbij. Iedere workout voelde als een overwinning op mezelf. De kleine groep en persoonlijke aandacht waren voor mij een must. Zo krijg je effectieve tips en begeleiding om meer uit een oefening te halen, zonder dat je over je eigen grenzen gaat. En als het even niet lukt, weet je dat je niet alleen bent. Gelukkig zaten de trainers vol met energie en motivatie, waardoor je nooit heel lang zelfmedelijden bleef hebben, maar juist een stap harder wilde lopen.

Mensen die ik niet had verteld over het programma, begonnen ook op te merken dat ik meer focus had en dat ik beter in mijn vel leek te zitten. Toen bij de eindmeting ook nog bleek dat mijn vetpercentage fors omlaag was gegaan en ik strakker was geworden, ging de grijns helemaal niet meer van mijn gezicht!

Geef jouw sportritme een boost

Wat me in die zes weken opviel is dat ik meer energie kreeg, mijn conditie erop vooruit ging, ik minder last had van de zwakke plekken in mijn lijf en makkelijker nee zei tegen suiker. Mensen die ik niet had verteld over het programma, begonnen ook op te merken dat ik meer focus had en dat ik beter in mijn vel leek te zitten. Toen bij de eindmeting ook nog bleek dat mijn vetpercentage fors omlaag was gegaan en ik strakker was geworden, ging de grijns helemaal niet meer van mijn gezicht. Ik had niet verwacht dat ik in zes weken zoveel resultaat kon bereiken. Het heeft me nog gemotiveerder gemaakt om niet in mijn oude gewoonten terug te vallen en lekker door te gaan met buiten sporten bij Workout Amsterdam. Binnenkort ga ik mijn eerste hardloopwedstrijd rennen, iets wat ik voor de Special Workout in geen miljoen jaar dacht te zullen doen. Het programma is een enorme boost geweest voor mijn sportritme. Iets waar ik nog heel lang, ook na die zes weken, plezier van ga hebben. Een workout die ik echt iedereen kan aanraden dus!!

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *