Sportvasten: Haal het maximale uit je lichaam

SPORTVASTEN

SPORTVASTEN

Ben je op zoek naar een effectieve manier om gewicht te verliezen, je energie te verhogen en een reset te realiseren voor je hormonale systeem en je immuunsysteem? Dan is sportvasten wellicht iets voor jou! Bij Workout Amsterdam bieden we een 10-daags sportvasten kuur aan, ontwikkeld door wetenschappers en begeleid door de deskundige coach Jill. Lees verder en ontdek hoe je het maximale uit je lichaam kunt halen met sportvasten.

Wat houdt sportvasten in?

Sportvasten is een uniek programma dat bestaat uit 10 dagen, verdeeld in 3 afbouwdagen, 3 vastendagen en 4 opbouwdagen wat betreft je voeding. Gedurende deze periode doe je dagelijks  cardio training van 30 minuten, waarbij je traint op 70-75% van je maximale hartslag. Doordat je maag-darmstelsel tijdens het vasten nagenoeg in rust is, heeft je lichaam meer ruimte en energie om andere processen aan te pakken.  Kortom, sportvasten werkt als een goede resetknop voor je lichaam.

Hoe werkt sportvasten?

Bij Workout Amsterdam maken we sportvasten eenvoudig en gemakkelijk voor jou. Zodra je je aanmeldt, ontvang je een speciale box met alle benodigde informatie, supplementen, recepten en urine-strips waarmee je jouw verbrandingssysteem kunt testen. Tijdens jouw sportvastenkuur wordt je ondersteund door Jill, een ervaren en gecertificeerde coach, bij wie je 24/7 terecht kunt met al je vragen en voor persoonlijke begeleiding tijdens jouw kuur. Of je nu individuele coaching wilt of liever deelneemt aan een groepssessie, we bieden opties die bij jouw behoeften passen.

Wat zijn de voordelen van sportvasten? 

Met deze effectieve trainingsmethode maak je binnen 10 dagen de switch van suiker- naar vetverbranding.
Hierdoor geniet je van de volgende voordelen:

  • 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • verbetering van sportresultaten
  • verlaging van cholesterol en bloeddruk
  • meer energie en een algeheel fitter gevoel

Door je lichaam een reset te geven, kun je een nieuwe start maken op het gebied van gezondheid en welzijn.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen we dat persoonlijke begeleiding essentieel is voor het succes van het sportvasten programma. Daarom bieden we verschillende coaching mogelijkheden aan om aan jouw behoeften te voldoen. De kosten zijn als volgt:

  • Coaching in een groep: €275,- (start 14 augustus, 15 september & 13 oktober)
  • Individuele coaching: €299,- (startmoment naar keuze)
  • Individuele coaching inclusief fysieke start- en eindmeting: €319,- (startmoment naar keuze)

Het sportvasten programma is volledig online beschikbaar, waardoor je het programma kunt volgen waar je ook woont of bent. Of je nu in Amsterdam bent, elders in Nederland of zelfs in het buitenland, je hebt toegang tot het programma en de begeleiding van Jill via online communicatiekanalen zoals het online dashboard, WhatsApp en eventueel telefonisch contact. Dit maakt sportvasten flexibel en toegankelijk.

Investeer in jezelf met sportvasten

Sportvasten is een bewezen methode om gewicht te verliezen, je energie te verhogen en je lichaam gezonder te maken. Met het 10-daagse programma, kun je het maximale uit je lichaam halen. Doe mee en geef jezelf een reset, zodat je weer in balans bent en vol energie kunt genieten van het leven.

Vragen of wil je meteen jouw gratis intake inplannen, mail dan naar jill@workoutamsterdam.nl