Praktijkruimte te huur in het Amstelkwartier - Workout Amsterdam

PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR!

Praktijkruimte te huur

Praktijkruimte te huur

Ben jij een gepassioneerde masseur/ fysiotherapeut én op zoek naar professionele praktijkruimte? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben een volledig ingerichte praktijkruimte te huur van 12m2 waar verschillende soorten behandelingen geboden kunnen worden, zowel sportmassage, energiewerk, counselling/therapie als fysiotherapie. Maar ook zeer geschikt voor coaching en diëtisten. Bovendien zijn er  kleedkamers en douches aanwezig.

Bij Workout Amsterdam huur je de praktijkruimte per dagdeel (3 uur aansluitend). Dit kan in de ochtend, middag of avond.

Praktische informatie praktijkruimte

  • 12 vierkante meter
  • Massagestoel- en tafel, elektrisch in hoogte verstelbaar
  • Informele sfeer en gaaf interieur
  • Nette kleedruimtes met douches en kluisjes

Locatie: Amstelkwartier, H.J.E. Wenckebachweg 123

Door al deze fijne voorzieningen hoef jij je nergens meer druk over te maken. Alles is voor je geregeld en daardoor kun jij je focussen op hetgeen waar jij goed in bent: het helpen van jouw cliënt.

Zin om langs te komen tijdens onze openingsuren of ontvang je graag meer informatie? Stuur een mailtje naar: noor@workoutamsterdam.nl

Daarnaast hebben we ook een sportruimte te huur voor personal en groepstrainingen. Bekijk dan hier onze sportruimte die we verhuren.

Meer informatie ons? Check dan hier ons Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *