10 tips om fit te blijven tijdens de feestdagen - Workout Amsterdam

Fit blijven tijdens de feestdagen

Sporten in de winter

BLIJF FIT TIJDENS DE FEESTDAGEN

10 tips van onze trainers om jou fit de feestdagen door te helpen.

Wij vroegen onze trainers, hoe ze fit blijven tijdens de feestdagen. Zo leuk om te zien dat één ding bij ieder van ons hetzelfde is: blijf lekker buiten sporten voor éxtra endorfine om je fit te voelen tijdens alle feestdagen. Buiten sporten is waar Workout Amsterdam voor staat, het hele jaar door!

PROBEER EEN GRATIS PROEFLES

Bart Nachtegeller

Mijn tip? Blijf lekker sporten en kleed je goed aan met thermokleding en doe wat je leuk vindt. Zelf zorg ik ervoor dat ik tijdens alle drukte goed voor mezelf blijf zorgen en op tijd naar bed ga.

Jeremy  Kadouch

Zorg voor extra Vitamine D tijdens de feestdagen. Dit kan door supplementen te nemen of door naar buiten te gaan. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. Hoe lekker om de dag te starten met een wandeling. Vitamine D zit ook in eten: vooral in vette vis, en met wat lagere gehaltes in vlees en eieren.

Joyce Keizer

Hoe ik fit blijf? Ik blijf lekker buiten sporten tijdens alle kerstborrels en diners. Doe een HIIT workout, maak een wandeling, ga lekker een stuk fietsen of hardlopen. Het kerstdiner smaakt altijd beter na een portie heerlijke buitenlucht. Door op hoge intensiteit te sporten boost je jouw metabolisme, dit zorgt voor een snellere verbranding van alle lekker dingen.

Noortje

Zorg dat je lekker blijft bewegen, doe een workout of ga lekker meer dan een uur buiten wandelen. De frisse lucht zorgt ervoor dat je je fit voelt én drink met mate. Na ieder glas wijn, 2 glazen water! Oh ja, en zeg ook gewoon nee als je weer een stuk taart, chips of anders lekkers voorgeschoteld krijgt. Eet alles, maar met mate. ENJOY!

Niels  Zwaan

Ik ga lekker naar de sauna om te ontspannen, neem meer groente shakes dan normaal voor de extra vitaminen. Ook gember thee is favoriet en natuurlijk, ga ik ook lekker naar buiten!

Jill

Vind je het te koud buiten? Tegen kou kan je je kleden. Ik ben fan van laagjes. Trek een thermoshirt aan, een windstopper en daarover een sportjas. Trek wat dikkere en hogere sokken aan, zodat je geen blote enkels hebt en strik je veters niet te strak zodat je voeten goed doorbloedt blijven!

Khadija

Fit blijven tijdens de feestdagen is echt niet moeilijk. Probeer zo gezond mogelijk te blijven eten, helemaal op de momenten waar jezelf invloed op hebt. Mijn voorbeeld als ik ’s avonds een uitgebreid kerstdiner heb: dan start ik de dag met een gezonde smoothie, neem ik in de middag een salade of kom soep, matig met alle borrelhappen én drink veel water! Sowieso neem ik na 1 glas alcohol, 2 glazen water.

Rowin

HOUD BALANS! Zo simpel is het. Eet niet teveel maar ook niet te weinig. Ga niet extra eten op de momenten dat het niet nodig is en ik kies waar mogelijk voor een gezonde optie. Zo blijft echt de schade beperkt!

Narel

Plannen is jezelf verwennen. Plan alvast sportlesjes in die je leuk vindt tussen alle feestmomenten door. Dan staan die al vast en kun je er niet meer onderuit. Lekker bewegen en eten gaat heel goed. Check hier het rooster van Workout Amsterdam.

Bobbie

Ik blijft tijdens de feestdagen door mezelf te voeden met gezonde en lekkere recepten ipv mezelf te vullen met van alles en nog wat. Ik eet veel eiwitten en verse groenten. Heb ik dan nog honger of gewoon nog lekkere trek? Dan pas eet ik de rest van het diner. En ook ik ga lekker naar buiten met mijn familie. Denk aan een stevige wandeling in het bos of we doen een workout met zijn alle.

Heb je wat aan deze tips gehad of heb jezelf nog een tip? Laat het ons weten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *