Sporten via jouw werkgever - Workout Amsterdam

BOOTCAMP, YOGA OF BOUW EEN GYM?

Sporten via jouw werkgever: BOOTCAMP, YOGA OF BOUW EEN GYM?

Nat geregend op de fiets? Kom je net uit een lange vervelende file? Moet er ook nog gekookt worden? Moe na die saaie meeting?

We kennen allemaal wel een reden om niet naar de sportschool te gaan. Plof! Op de bank en we bestellen een maaltijd. Alles wordt steeds makkelijker en gaat automatisch. We
hoeven onze lichamen nauwelijks meer in beweging te brengen om van A naar B te komen. Hoe lekker is het dan, dat er sport wordt aangeboden op kantoor. Je loopt na een werkdag
naar beneden en wordt opgewacht door een enthousiaste trainer. Of nog beter, bouw een gym op kantoor.

Heeft jouw kantoor al een eigen gym? Een bootcamp klas die je kunt bijwonen na werktijd met collega’s? Of een yoga les die je kunt volgen om volledig te ontspannen? Sport aanbieden op werk is in Amerika al heel gewoon, maar ook in Amsterdam wordt het steeds populairder! Bedrijven als Joolz, Bol.com, Swapfiets en meer hebben een eigen gym.

Daarom hebben wij gekozen om met onze Workout Amsterdam GYM in een kantoorpand te zitten. We halen zo de drempels weg! Of je nu komt om even je hoofd leeg te maken van stress op de werkvloer of aan het trainen bent voor een specifiek doel, iedereen is welkom. Ook voor mensen die nog niet zo bekend zijn met sport hebben wij een aparte beginners les.

Innovatieve 25 of 50 minuten workouts!

Korte en effectieve trainingen is ons nieuwe concept. Binnen een uur zit jij weer fris en energiek achter je bureau. In de middag kan je 25 minuten HIIT of STENGTH doen. Wil je een extra uitdaging? Combineer deze twee! Wij vinden dat sporten leuk, effectief én efficiënt moet zijn! Oh ja, en afwisseling vinden we ook belangrijk. Daarom vind je nog meer verschillende workouts in ons rooster. Kickboksen, full body, core training en binnenkort ook yoga en de populaire physical workbreak. Bekijk hier ons rooster!

Sommige workouts kun je in je gewone kleding doen, niets zweten. Maar wel even fysieke inspanning om je werk los te laten!

Sport draagt bij aan de kwaliteit van leven!

Fitte medewerkers presteren beter, zijn prettiger in de omgang en kunnen beter tegen stress. Zitten lekkerder in hun vel en zijn daardoor happier op hun werk. Allemaal voordelen
maar daarnaast is samen sporten ook goed voor de teamspirit. Samen klagen over spierpijn of over die zware kettlebells schept een band.

Wil jij ook sporten via jouw werkgever? Dit is voordeliger voor de werkgever en werknemer. Lees hier hoe je dat aanpakt!

Benieuwd naar onze sportprogramma’s voor jouw bedrijf? Twijfel niet, neem gewoon een keer contact op met noor@workoutamsterdam.nl.

We komen graag langs voor een goede talk over vitaliteit & sport!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *