Workout @home tijdens de coronacrisis met Workout Amsterdam

STAY FIT AT HOME

STAY FIT AT HOME

Zoals gezegd zitten we niet stil en dat hoef jij thuis ook niet te doen. Met trots presenteren wij hier onze nieuwe concepten die ontstaan zijn tijdens de corona crisis. Trek daarom je sportpak aan en sport mee vanuit huis! Bekijk hier de workout @home die bij jou past.

 

1. LIVE WORKOUTS CLASS

Iedere maandag & donderdag om 12.00 uur bieden wij een live workout class aan (live vanuit de gym). Iedereen is welkom om live in te checken via Workout Amsterdam op Instagram! Doe je mee?! En spread the word with all your friends!

EXTRA: woensdag om 17:00 BOOTY met Bobbie Schipper en zaterdag 10.00 uur POWER met Jill.

DOE MEE

2. PERSONAL TRAINING

Altijd al met een personal trainer willen trainen? Dit is jouw kans! 1 op 1 trainen mogen nog wel en we bieden dat nu aan voor een gereduceerd tarief. Interesse?! Laat het ons weten om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG ADVIES

3. FOR YOUR BUSINESS

Fitte medewerkers die thuiswerken? We bieden virtuele groepslessen aan voor bedrijven. Dit is de nieuwe manier van sporten en werken aan de teamspirit. Download ZOOM of de Houseparty app. Vraag hier meer informatie aan.

MEER INFORMATIE

4. Virtuele trainingen

In onze app vind je virtuele workouts die jezelf kan doen. Nu gratis voor al onze members. Interesse maar nog geen member? Neem dan contact op.

NEEM CONTACT OP

5. WORKOUT @HOME

Virtueel sporten in een groep met een enthousiaste trainer vanuit huis, tuin of park. De manier om fit en gezond te blijven nu de sportscholen dicht zijn. Meld je aan in ons rooster. Geen lid? Geen probleem neem dan contact op.

NEEM CONTACT OP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *