Workout Amsterdam Events - Sport, fun en belevening!

Workout Amsterdam Events

Workout Amsterdam Events

YEAH! Om het half jaar organiseren wij gave Workout Amsterdam Events i.s.m. Casall Benelux. Ben jij er de afgelopen keren bij aanwezig geweest! NEE? Dan hebben we goed nieuws, want er staan weer leuke Workout Amsterdam Events op onze agenda.

VOLG ONS OP FACEBOOK

Workout Amsterdam Events

Onze sportieve events zijn afwisselende Workouts waarbij je onderdeel bent van een leuke groep en we je persoonlijke motiveren alles uit jezelf te halen. Ga samen met een buddy de strijd aan met onze bekende POWER & HIIT Circuits waardoor je tot wel 48u na de Workout energie blijft verbranden!

Omdat beeld meer zegt dan 1000 woorden vind je hier onder de sfeer van onze afgelopen events.

Als eerste, de Burn Workout in januari 2016. Met onze Workout lampjes zorgde wij in deze winterse maand voor een intieme sfeer. Wat een beleving!

Workout Amsterdam Events

In september 2016 zette wij het Frederiksplein midden in Amsterdam in vuur & vlam tijdens de Burn Workout nummer 2. Na afloop leverde de drivers van Deliveroo heerlijke snacks af. Hoe cool?!

Workout Amsterdam Events

In 2017 organiseerde wij ook clinics voor verschillende bedrijven als de Rabobank, ICM en Trustmoore in Amsterdam. Dit is de ultieme teambuilding waarbij samenwerken en fun centraal staan en als je wilt zorgen we ook voor een lekkere snack na afloop. Meer over onze workout clinics vind je hier. 

Workout Amsterdam Events Workout Amsterdam Events Workout Amsterdam Events

Niet te vergeten onze unieke HIIT Parachute workout. Wij zijn de eerste in Nederland die een HIIT Parachute workout hebben verzorgd en daar zijn we stiekem best wel trots op.

HIIT parachute workout  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *