Week van de werkstress

Week van de werkstress

Sinds 2014 wordt er jaarlijks een campagne gestart die in teken staat van werkstress op de werkvloer, de week van de werkstress.  Er worden door heel het land activiteiten georganiseerd om de werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Workout Amsterdam helpt bedrijven om deze week invulling te geven d.m.v. verschillende workouts. Tijdens onze workouts staat ontspanning door inspanning, teambuilding en plezier centraal. Ook in 2018 vindt er weer een week van de werkstress plaats. Interesse om dit jaar dit thema onder de aandacht te brengen bij jou op kantoor?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

De week van de werkstress

Stress is in onze ogen niet per definitie slecht. Het helpt je scherp en alert te blijven en beter te presteren. Pas als iemand structureel stress ervaart, kan dit een probleem worden. De werkdruk ligt in bijna elke branche te hoog en is op dit moment beroepsziekte nummer 1. Het is daarom belangrijk dat het thema werkstress gedragen wordt door de leidinggevende binnen organisaties. Maar ook dat het onderling binnen collega’s bespreekbaar wordt gemaakt.

Naast ‘werkstress’ bestaat er ook ‘technostress’. We staan tegenwoordig letterlijk 24 uur per dag aan. Een mailtje beantwoorden, nog snel even appen en vergeet social media niet. Van het altijd maar aanstaan krijgen medewerkers ook veel stress. Kortom, ga terug naar de basis en met collega’s lekker buiten sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X