Van apps naar abs? Deze sport- apps moet je hebben!

Van apps naar abs? Deze 5 sport-apps moet jij echt hebben!

Sport- apps

Welke sport apps moet je echt hebben? Er zijn veel sport apps op de markt en je ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom zetten we de beste sport apps voor je op een rij. Het gebruiken van apps in de sport neemt serieuze vormen aan. Hoe leuk is het om alles wat je doet te meten? De ene app is meer motiverend dan de andere en het goede nieuws is dat de meeste apps ook nog gratis zijn!

De sport apps die jij moet hebben

In 4 minuten fit

Ben jij als bekend met tabata? Dit is één van onze favoriete trainingsvormen om in korte tijd weer superstrak in je vel te zitten. Je kiest één of twee oefeningen, die voer je 20 seconden maximaal uit gevolgd door 10 seconden rust. Dit herhaal je 8x. Dat is één ronde! Doe er minimaal 3 voor optimaal resultaat.

Quick 4 minute workout

Thuis sporten

Dat doe je met de Nike training club. Of je nu beginner of gevorderde sporter bent, je kunt de workouts kiezen op jouw niveau. Je kiest het doel van de workout: toned, elan, strong of focussed. Vervolgens, volg je stap voor stap de instructies van de online trainer. Ideaal wanneer je het druk hebt en tussendoor toch snel een workout wil doen!

Nike Training Club

Voeding bijhouden

Naast al dat sporten is het ook belangrijk om ook een beter zicht te krijgen op je eetpatroon, dat doe je met de app van FOOD. Je kunt je eigen maaltijden maken. Deze app heeft ook een groot bestand aan bekende producten of je scant gewoon de barcodes. Je stelt een persoonlijk doel; wil je afvallen, op gewicht blijven of aankomen? Op basis van jouw gewenste doel maakt deze app een persoonlijk voedingsplan. Wij zijn fan!

Calorieën- en voedingstracker

Fun en motivatie

Een doel stellen motiveert. Geloof ons, zomaar wat doen houd je niet vol. Deze app is ideaal om doelgericht te trainen, zoals bijvoorbeeld 100 push ups in 2 weken. De app geeft elke dag aan hoeveel push ups jij moet doen om je doel te bereiken. Je bouwt het langzaam op zodat jij je doel haalt, spierpijn gegarandeerd. Vergeet jezelf niet te belonen wanneer je jouw doel hebt behaald.

Sit Ups – Fitness Trainer

Ga lekker naar buiten

Ga 7 minuten los met afwisselende oefeningen, als extraatje op jouw rondje wandelen of hardlopen. Deze HIIT oefeningen geven jouw energie niveau en vetverbranding een boost. Nog energie over? Dan doe je de 7 minuten gewoon nog een tweede keer.

7 Minute workout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *