Het persoonlijke verhaal van Rowin van Rossum - Trainer bij Workout Amsterdam

Rowin van Rossum

Rowin van Rossum

Rowin van Rossum is een echte sportvrouw die fan is van allerlei soorten workouts.

ROWIN VAN ROSSUM (23)

In 2017 is ze gestart als trainer bij Workout Amsterdam, waar zij met veel passie haar trainingen geeft. Hoe is zij bij Workout Amsterdam terecht gekomen, wat is haar perfecte ontbijt en waar ziet zij zichzelf over 10 jaar? Dit willen wij ook graag weten daarom ging Laura, onze social media expert, het gesprek aan met Rowin.

Laura: ‘’Kan je wat meer over jezelf vertellen? Hoe oud ben je, waar kom je vandaan, wat studeer je?’’
Rowin van Rossum: ‘’Ik ben 23 jaar oud, ik woon in Amsterdam en naast dat ik afgestudeerd ben van de Sportacademie ben ik ook (bijna) gewichtsconsulent en volg ik verschillende cursussen. Een gewichtsconsulent adviseert en begeleidt mensen (met gewichtsproblemen) naar een gezond eet- en leefpatroon.’’

L: ‘’Wat doe je zelf allemaal aan sport?’’
R: ‘’Echt van alles! Van spinnen tot boksen en van pilates tot aan circuit trainingen. Ik vind eigenlijk elke sport leuk en hou er van om naast mijn eigen trainingen af te wisselen tussen deze 4 lessen’’.

L: ‘’Hoe ben je bij Workout Amsterdam terecht gekomen als trainster?’’
R: ‘’ Via – via werd ik gelinkt aan Jill (co-founder Workout Amsterdam). Ik kwam bij haar op kantoor en dat klikte zo goed dat ik gelijk aan de slag ging bij Workout Amsterdam’’.

L: ‘’En waarom vind je dat mensen bij jou moeten trainen?’’
R: ‘’Ik denk dat ik mensen een stapje extra kan laten zetten, en dat is uiteindelijk waar het om gaat. Elke keer je grenzen verleggen is het belangrijkste maar ook het moeilijkste. Ik probeer mensen altijd net iets meer te laten doen dat dat ze zelf denken te kunnen.’’

Elke keer je grenzen verleggen is het belangrijkste maar ook het moeilijkste

L: ‘’Welke kwaliteiten moet je hebben volgens jou als trainer?’’
R: ‘’Naast de nodige kennis? Ik denk dat het belangrijk is dat je toegankelijk bent voor iedereen. Je moet met veel verschillende mensen door één deur kunnen’’.

L: ‘’Na 2 jaar als trainer ben je begonnen met werken op kantoor, 2 keer per week. Wat doe je daar precies?’’
R: ‘’Ik werk 2 dagen per week voor Workout Amsterdam als ‘’projectmanager’’. Ik ben de rechterhand van Jill en Noor.

L: ‘’Waar zie jij jezelf over 10 jaar op werkgebied? Heb je nog dromen?
R: ‘’Hmm, 10 jaar vind ik erg lang, ik kijk meestal niet verder dan twee maanden vooruit haha. Ik doe wat ik leuk vind en waar ik blij van word. Mijn eigen gym openen is wel een droom van mij’’.

L: ‘’Wat is jouw lievelingsoefening en waarom is dat zo?’’
R: ‘’Mijn lievelingsoefening is sowieso een been oefening, in mijn armen ben ik helaas niet zo sterk. Dus dan zou ik zeggen de jump-lunge, aangezien je hierbij, als je hem goed doet, naast je benen en billen ook je core traint, 2 vliegen in een klap ;-)’’.

De droom van Rowin van Rossum is om ooit een eigen gym te openen!

L: ‘’Wat is voor jou een perfect ontbijt?’’
R: ‘’Ik heb fases. Op dit moment zit ik in de overnight-oat fase. Even stukje banaan en aardbei in de blender en die er dan doorheen doen. Super lekker en genoeg energie voor de rest van de dag!’’

L: ‘’En wat is dan jouw guilty pleasure qua eten?’’
R: ‘’Heb je even? Cheese onion chips en hooked aan pepernoten’’.

L: ‘’Op welke liedjes kan jij het beste sporten?’’
R: ‘’Ook daarin heb ik fases, maar Sean Paul is altijd bij me!

L: ‘’Kan jij Workout Amsterdam in 3 woorden beschrijven?’’
R: ‘’Enthousiast, uitdagend en warm!’’

YES! Ben je enthousiast geworden om Rowin een keer mee te trainen in Amsterdam? Boek dan hier een gratis proefles.

PROBEER EEN GRATIS PROEFLES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *