Reviews week van de werkstress 2018 - Meld je hier aan: Workout Amsterdam

Reviews week van de werkstress 2018

week van de werkstress

Reviews week van de werkstress 2018

 

Reviews week van de werkstress 2018. YES! Hij zit er weer op, de week van de werkstress 2018. Wat een week! Te gek om samen met verschillende bedrijven te werken aan minder stress op de werkvloer. We maken op maat gemaakte programma’s die passen bij de vraag van de opdrachtgever. Anderzijds, denken we mee en zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen & trends op het gebied van vitaliteit binnen bedrijven. Wat zijn we zijn trots op de samenwerking met de Melkweg en Trivago in Amsterdam. Lees hier hoe onze workshops zijn ervaring tijdens de week van de werkstress!

Reviews week van de werkstress 2018

“Sporten is een effectieve manier om stress van je af te schudden. Workout Amsterdam begrijpt goed wat de klant wil, door een op de Melkweg aangepast schema te organiseren tijdens de week van de werkstress. Daarnaast hebben we deze week extra aandacht gehad voor ons hoofd en lijf. Anderzijds, merkte we hoe leuk het is om met collega’s te sporten! Dit gaan we vaker doen!”. – Karen van Straaten, personeelsfunctionaris, Melkweg.

Gezonde mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, zichtbaar beter in balans én zowel zakelijk als privé succesvoller. – Noortje Randag, eigenaar Workout Amsterdam.

“We hebben de massage geboekt bij Workout Amsterdam om ons team iets extra’s te geven! Dit is goed voor de motivatie op kantoor en om te ontdekken op welke punten men moeten letten tijdens het werken. Samen met Workout Amsterdam hebben we een massage room gemaakt waar iedereen 15 minuten helemaal tot ontspanning is gekomen”. – Janna Ten Oever, Talents & Culture Lead, Trivago

De week van de werkstress is een landelijke campagne die sinds 2014 jaarlijks wordt gehouden. Ook in 2019 zijn we weer actief tijdens de week van de werkstress. Wil jij volgend jaar iets doen bij jou op kantoor of wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je gegevens achter!

    YES! De eerste stap is gezet. Vul hier je gegevens in en we sturen je alle informatie.

     

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *