LIVE WORKOUT CLASSES - Workout Amsterdam

LIVE WORKOUT CLASSES

Sporten wanneer het jou uitkomt!

LIVE WORKOUT CLASSES

JUIST NU IS HET BELANGRIJK OM FIT TE BIJVEN. ZO DOEN WIJ DAT!

Live workout classes zijn DE manier om gemotiveerd te blijven met bewegen. Door het coronavirus hebben wij net als alle andere sportscholen de deuren moeten sluiten. Toch vinden wij het erg belangrijk dat jij blijft bewegen en goed denkt om jouw gezondheid. Zelf een workout in elkaar knutselen is niet makkelijk. We zijn gaan brainstormen en we hebben nagedacht over hoe wij jou kunnen helpen met your daily exercise!

SO HERE IT IS: LIVE WORKOUT CLASSES BY WORKOUT AMSTERDAM!

Live workout classes by Workout Amsterdam! Donderdag 19 maart 2020, om 12:00 staan wij voor jou klaar met een snelle en efficiënte home workout. Wij coachen jou op afstand. Live vanuit de gym kan je deze workout volgen via ons Instagram kanaal. Het enige wat je hoeft te doen is een ruimte vinden waar je kunt bewegen, iets aantrekken wat lekker zit, je Instagram te openen en mee te doen! Hoe tof is dat? JOIN US via Instagram Live!

Voor wie?

Voor iedereen die thuis wilt bewegen onder professionele begeleiding. Of je nu beginner of een gevorderde sporten bent, de workout is voor iedereen!

FOLLOW US ON INSTAGRAM

https://www.instagram.com/workout_amsterdam/

Wat heb je nodig?

  • Een handdoek, zorg voor je eigen hygiëne.
  • Een flesje water, stay hydrated!
  • Een Instagram account en volg ons voor meer tips
  • Sportkleding
  • Optioneel: Als je thuis een dumbbell, kettlebell of resistance band hebt, gebruik deze en maak de workout extra uitdagend!

WE HOPE WE SEE YOU ONLINE!

Meer tijd? Verdiep je in gezonde voeding en bak bijvoorbeeld een van onze recepten voor gezonde tussendoortjes. Of probeer eens deze lekkere zelfgemaakte spelt wraps!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *