In The Sport Lights bij Jan Magazine. Lees hier meer!

In The Sport Lights

In The Sport Lights

YES! Workout Amsterdam staat in Jan Magazine van januari 2018 met ons unieke sportconcept: Yoga & HIIT. We gaan het doen dit jaar, en nu echt. Gezonder leven, meer bewegen, vaker sporten. Maar wat als je die hardloopschoenen of dat tennisracket niet meer kunt zíén? Begin bij het begin: kies iets wat bij je past. Dat je misschien zelfs leuk gaat vinden.

In The Sport Lights

De workout is getest door Juliette Hahn
Wat: HITT (High Intensity Interval Training) is een vorm van cardio waarbij de oefeningen met tussenpozen wordenuitgevoerd. Tijdens de yogales focus je opbewustwording en ontspanning; door HITT gaat tegelijk je metabolisme omhoog en ben je 48 uur na de work-out nog aan het verbranden. Topcombinatie dus, en alles in de frisse buitenlucht.
Ervaring: Een pittige les, waar je in korte tijd aan het werk wordt gezet met veel verschillende oefeningen: squats, lunges en
buikspieroefeningen, touwtjespringen en hardlopen. Tijdens de zestig minuten durende HIIT-work-out doe je meerdere circuits en werk je aan je conditie, uithoudingsvermogen, spierkracht en je balans. Je traint met een buddy, waardoor je meer uit jezelf kunt halen. Ook fijn Je traint in een groep van maximaal twaalf personen, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Conclusie: Een aanrader als je jezelf wilt uitdagen en net die laatste kilo’s wilt verliezen. Door het trainen in een groep word je alleen maar meer gemotiveerd, wat ervoor zorgt dat je sneller je doelen haalt. Kortom, het buitensporten geeft een extra boost, bovendien voelde ik me een stuk energieker na de sessie!

Inspiratie nodig? Dit zijn de sporten die in 2018.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *