In 6 weken fit, zo doe je dat! Start 25 juni en meld je hier aan.

In 6 weken fit

In 6 weken fit

In 6 weken fit? Dat kan met onze Special Workout! Dit is een 6 weeks programma waarin je gericht gaat trainen en online voedingsadvies krijgt. Dit alles is altijd onder professionele begeleiding van ervaren trainers. Wat is het resultaat na 6 weken?

  • Afvallen
  • Vet verliezen
  • Meer energie
  • Je zit lekker en strak in je vel

In 6 weken fit net als Lisanne? Lees hier haar ervaring.

“Ik had nooit verwacht dat ik in 6 weken zoveel resultaat kon bereiken. Ik voel me een stuk sterker en zit super lekker in mijn vel. De combinatie van HIIT en kracht met de kettlebell was super leuk en afwisselend en mijn conditie is er mega op vooruitgegaan. Ten eerste, mijn hartslag in rust is wel 10 beats per minuut omlaag gegaan en ten tweede ben ik 5 kg afgevallen. Bovendien heb ik deze workouts samen met drie vriendinnen gedaan dat heeft mij super gemotiveerd, zo heb je altijd een stok achter de deur. Ik ga zeker door met trainen bij Workout Amsterdam want vindt het heerlijk om buiten te sporten!” – Lisanne Dennert

Praktische info eerste volgende Special Workout.

  • Food workshop en fysieke meeting op donderdag 9 augustus, 19.00 uur op de Wibautstraat 137-D
  • Start op maandag 13 augustus op het Museumplein met de eerste workout
  • Training op iedere maandag & woensdag van 19.30- 20.30 uur in een vaste groep met een personal trainer: NarelĀ 
  • De derde workout plan je in op een dag, locatie en tijd naar keuze in ons rooster

Enthousiast?

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE SPECIAL WORKOUT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *