Gezonde leefstijl? Meld je hier aan voor onze food workshop

FOOD WORKSHOP: tips voor een gezonde leefstijl.

Gezonde leefstijl

Kom jij op donderdag 9 augustus naar onze food workshop? De foodcoaches van Soupel leren jou alles over gezond eten. Gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, goed & gezond eten en rust. Deze aspecten zorgen ervoor dat je:

  • strakker in je vel zit
  • meer energie hebt
  • beter om kunt gaan met stress
  • en ook nog eens veel lekkerder slaapt

Hoe creĆ«er je zo’n leefstijl? Dit is een vraag die wij vaak krijgen, eigenlijk is het antwoord heel simpel. Tijdens de food workshop geven wij je praktische tips en tools waarmee je direct aan de slag kan!

Soupel leert je alles over een gezonde leefstijl

Eva Wijnker en Bobbie Schipper hebben een passie voor voeding, koken, bakken, sport, fashion en het leven. Tegenwoordig wordt er veel geroepen en beweerd op het gebied van voeding en sport. Best lastig om te bepalen welke informatie juist is en welke niet. Met praktische tips en voorbeelden uit het dagelijks leven nemen onze coaches jou mee in hun nuchtere kijk op gezonde voeding. Zo ga je naar huis met tips die je direct kan toepassen. Meer informatie over deze twee foodcoaches vind je hier.

Voor wie is de food workshop?

Voor iedereen die meer wil weten over een gezonde leefstijl. De food workshop geeft jou een duwtje in de rug om je gezonde leefstijl (weer) op te pakken. Je kunt al je vragen stellen aan onze experts. Er is ruimte voor persoonlijke inbreng en we luisteren graag naar jouw probleem.

Ben je al member bij Workout Amsterdam? Yesss, dan is deelname aan deze workshop helemaal gratis! Nog nooit gesport bij ons? Geen probleem, ook dan ben je meer dan welkom, meld je wel even aan via deze link.

AANMELDEN FOOD WORKSHOP

Waar en wanneer

Op donderdag 9 augustus van 19.00 – 20.30 uur op de Wibautstraat 137-2 in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X