Buiten sporten proberen? Boek hier een gratis proefles!

Buiten sporten is het helemaal. Met deze checklist ben jij er klaar voor!

Sporten uit brutoloon

Kom jij dit jaar buiten sporten? Het seizoen is begonnen en sporten doen wij zelf het liefst het hele jaar door buiten. De frisse lucht en aanmaak van endorfine na een buiten workout geven veel energie waardoor we niet alleen strakker maar ook beter in ons vel zitten. Twijfel jij nog? Met deze checklist ga jij goed voorbereid aan de slag.

Goed voorbereid aan de slag en kom lekker buiten sporten

Help, ik heb een tijdje niet meer gesport?

Geen probleem, onze trainingen zijn voor ieder niveau. Bij ons vind je geen massale groepen, maar die bestaan uit maximaal 15 personen waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedereen, of je nu net begint of al gevorderd bent.

Net hersteld van een blessure of zwangerschap?

Ook dan kan je lekker mee doen! Geef het van te voren aan bij onze trainers en ze houden hier rekening mee tijdens de training. Onze trainers helpen jou om op een verantwoordelijk manier weer sterker te worden.

Buiten sporten in een groep

Bij ons ben je altijd welkom. Jong, oud, dik of dun. Naast dat sport gezond is, is het ook gewoon gezellig. Wij vinden dit sociale aspect zet zo belangrijk en dit motiveert om wekelijks te komen.

Veiligheid van je spullen

We trainen op een vaste plek en je kunt jouw spullen veilig achterlaten bij de trainer.

Het regent, wat dan?

Ook dan gaan de trainingen gewoon door. Als het regent zit er meer zuurstof in de lucht, dit bevordert de sportprestatie. En het trotste gevoel achteraf, als we met zijn alle de regen getrotseerd hebben is het echt waard.

Online aanmelden, workouts plannen en voeding loggen

Via onze nieuwe app en website is het nog makkelijker om je workouts online in te boeken en in te plannen. Word je pro memeber? Dan kun je super makkelijk via de app gekoppeld aan jouw sportschema een voedingsplan opmaat maken. Je stelt een persoonlijk doel in: afvallen, spieropbouwen of in balans blijven, en gaat de komende weken gericht aan de slag.

Ik wil niet vies worden tijdens een bootcamp

Een beetje modder hoort er wat ons betreft bij. Vind je dit echt een probleem? Neem dan een matje mee. Die koop je al voor €2,99 bij de Decathlon en zijn prima voor buiten gebruik. Zo blijf je schoon en droog als we op de grond oefeningen doen.

Hoe ziet een sportweek eruit?

Die bestaat uit minimaal 3 afwisselende workouts van hoge intensiteit. Daarom wij bieden Bootcamp, Kettlebell, HIIT en circuit trainingen. Dit is de combinatie om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Hiermee houden we sporten leuk en zorgen we ervoor dan geen workout hetzelfde is. Zie hier wat onze deelnemers zeggen!

Zoek een workout bij jou in de buurt

Je vind onze trainingen op verschillende locaties in Amsterdam, Amstelveen en Durgerdam. Check hier een workout bij jou in de buurt.

Nog geen motivatie?

Heb jij al een buddy om dit jaar mee te gaan sporten? Dit is niet alleen leuker, maar motiveert. Wedden dat wanneer je afspreekt met iemand om samen te gaan sporten en jullie dit in de agenda zetten, je minder snel af zegt!

Koop een nieuwe outfit

YES! Je bent er nu echt klaar voor, al jouw vragen zijn als het goed is hierboven beantwoord. Niet? Neem dan contact met ons op of ren als een speer naar Run2Day in Amsterdam en ontvang 15% korting op jouw nieuwe outfit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *