Even voorstellen… - Workout Amsterdam

Even voorstellen…

Even voorstellen... Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Wij zijn altijd op zoek naar talent dat zich wilt ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. Twijfel je nog of je bij ons wilt stage lopen? Lees dan het verhaal van Denise en wie weet neem je binnenkort contact met ons op. 

Wie is onze stage kandidaat?

Hi, ik ben Denise Willemsteijn, 22 jaar en studeer sportmarketing aan de HvA. Ik hockey inmiddels al 16 jaar op Weesp en zit daar nu in dames 2. Geboren in Weesp en woon ruim 3 jaar in Amsterdam Nieuw-West met drie gezellige huisgenoten.

Wat maakt mij uniek?

Het overbrengen van mijn eigen enthousiasme op andere mensen. Er voor zorgen dat zij net zoveel plezier krijgen in iets als dat ik heb.

Waarom stage bij Workout Amsterdam?

Voor mijn derdejaars stage ben ik terecht gekomen bij dit bedrijf. Ik hou er zelf van om te sporten en dit over te brengen naar anderen. Het organiseren van events vind ik daarnaast erg leuk, dit zal ik dan ook een stukje oppakken tijdens komend half jaar. Jill kende ik al en zo ben ik hier terecht gekomen. Na overleg met Noor en het afstemmen van de opdracht ben ik begin september begonnen.

Persoonlijke doel bij Workout Amsterdam?

In eerste instantie ondersteun ik in de operatie en dagelijkse organisatie. Na een tijdje zal ik helpen met het organiseren van events, onderhoud ik het klantencontact en zal ik een locatie onderzoek doen om te kijken of er nog andere geschikte steden zijn om Workouts aan te bieden.

Wil jij ook stage bij ons komen lopen? Neem dan contact op met jill@workoutamsterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *