Wil je mee doen met onze Workouts in Amstelveen? Boek een gratis proefles!

Ben je op zoek naar een Workout in de frisse buitenlucht in Amstelveen? Dan zijn onze Workouts echt iets voor jou. Doe mee met de intensieve Bootcamp Workout of train je hele lichaam tijdens de Group workout met materialen. De workouts zijn geschikt voor alle niveaus. Workout Amsterdam biedt dynamische en afwisselende Workouts met een hoge fun factor. Er is persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer omdat we trainen in een kleine gemotiveerde groep. Bij ons train je altijd op je eigen tempo en intensiteit. Lekker buiten sporten in Amstelveen met professionele trainers!

Workout Amstelveen

Waar & Wanneer 

ROOSTER!

We verzamelen bij de Kruiskerk van der Veerelaan. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de Workout aanwezig bent. Je kunt je spullen veilig achterlaten bij de trainer, neem een flesje water en matje (als je die hebt) mee.

Extra informatie Workout Amstelveen

De Workouts in Amstelveen starten op dinsdag 23 mei, vanaf dan kun je iedere dinsdag van 20.00- 21.00 en zondag van 11.00- 12.00 met ons mee doen. De Workouts worden verzorgd door Sander Brinkhuijsen, een ervaren en gecertificeerde trainer. Lees hier meer over Sander.