Op zoek naar de beste Workouts? Doe mee met Workout Amsterdam!

HIIT & Core Workout

HIIT & Core

HIIT & Core is dé combinatie en zorgt niet alleen voor meer energie en een betere conditie maar verbetert ook je houding. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Dit is écht de manier om vet te verbranden en je stofwisseling een boost te geven. Deze manier van trainen kan je helpen om net die laatste paar kilo’s te verliezen en super strak in je vel te komen zitten. Lees snel meer over HIIT hier.

Read More

Special Workout

Special Workout

Ben je door de vakantie je sportritme kwijt of wil je tot wel 48 uur na je workout calorieën blijven verbranden? Dan is de Special Workout het programma voor jou. Je traint 6 weken lang in een vaste groep op dinsdag en donderdag en een dag naar keuze. In totaal doe je 18 workouts, 3x per week in Amsterdam.

Read More

HIIT Workout

YOGA & HIIT

HIIT Workout staat voor High Intensity Interval Training. Dit is écht de manier om vet te verbranden en je stofwisseling een boost te geven. HIIT kan je helpen om net die laatste paar kilo’s te verliezen en super strak in je vel te komen zitten, je krijgt er veel energie van en je voelt echt de power achteraf omdat je in korte tijd helemaal stuk gaat!

Read More

Summer Workout

Wil je lekkerder en strakker in je vel zitten en net als wij bomvol energie aan de dag beginnen? Of benieuwd naar je vetpercentage en wil je 6 weken 2x per week doelgericht trainen?  Dan is onze Summer workout met focus op High Intensity & Core écht iets voor jou deze zomer. De combinatie van deze twee workouts per week zorgt niet alleen voor meer energie en een betere conditie maar verbetert ook je houding.

Read More

Group Workout

De Group Workouts vinden plaats buiten in het Sarphatipark en Vondelpark in Amsterdam. Je maakt gebruik van materialen en werkt tijdens de training in verschillende circuits. Het is een full body workout met de kettlebell, battle rope, dumbells en meer. De Workouts zijn geschikt voor alle niveaus. Ongeacht jouw leeftijd en conditie. Workout Amsterdam biedt dynamische en afwisselende Group Workouts met een hoge fun factor en veel persoonlijke aandacht door te trainen in kleine groepen tot max. 12 personen.

Read More

Workout +

Strong Viking

Het Workout+ programma is zeer geschikt om medewerkers bewust te maken van hun fitheid en fysieke conditie. WORKOUT AMSTERDAM geeft inzicht, brengt mensen in beweging en geeft achtergrondinformatie, inclusief persoonlijk advies.

Read More

Business workout

bootcamp workout

Op zoek naar een sportieve activiteit binnen jouw bedrijf? De professionele en gediplomeerde trainers van WORKOUT AMSTERDAM bieden unieke business workouts op loopafstand van je werkplek.

Read More

Personal Workout

Heeft jouw (sport) ritme een positieve boost nodig? Ga de komende weken aan de slag met de Personal Workout met één van onze gecertificeerde en enthousiaste Personal Trainers! Tijdens de Personal Workout word je geïnspireerd en gemotiveerd om elke training het uiterste uit jezelf te halen. Workout Amsterdam biedt personal, duo of trio trainingen aan voor ieder gewenst niveau en op het tijdstip en locatie dat jou schikt.

Read More

Kettlebell workout

kettlebell

Wij trainen iedere maandag in het Sarphatipark en dinsdag in het Vondelpark van 19.00- 20.00. Tijdens de Kettlebell Workout werk je aan functionele kracht en boost je jouw vetverbranding. Je traint in een gemotiveerde groep van maximaal 10 personen en je krijgt een éxtra boost doordat we buiten trainen met muziek. De Workout is voor ieder niveau toegankelijk of je nu net begint of al gevorderd bent.

Read More

Bootcamp Workout

De Bootcamp Workout is een intensieve full body workout geschikt voor alle niveaus. Ongeacht jouw leeftijd en conditie. Workout Amsterdam biedt dynamische en afwisselende bootcamp trainingen met een hoge fun factor. Er is persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer omdat we trainen in een kleine gemotiveerde groep. Bij ons train je altijd op je eigen tempo en intensiteit. Lekker buiten sporten in het Sarphatipark met professionele trainers!

Read More

1