Wil je je krachtig en energiek voelen? Doe mee met de Kettlebell Workout!

Kettlebell workout

kettlebell

Wij trainen iedere maandag in het Sarphatipark en dinsdag in het Vondelpark van 19.00- 20.00. Tijdens de Kettlebell Workout werk je aan functionele kracht en boost je jouw vetverbranding. Je traint in een gemotiveerde groep van maximaal 10 personen en je krijgt een éxtra boost doordat we buiten trainen met muziek. De Workout is voor ieder niveau toegankelijk of je nu net begint of al gevorderd bent.

Persoonlijke aandacht

Afwisseling, fun en persoonlijke aandacht staan centraal in de Kettlebell Workout. Er wordt getraind met diverse gewichten zodat je altijd wordt uitgedaagd en veilig kan trainen op je eigen niveau. Met de Kettlebell train o.a je je core: lees meer over het belang van sterke core- spieren.

 De  Workout is:

  • Effectief & functioneel
  • Verbetert je houding
  • Boost je metabolisme
  • Voor ieder niveau

Workout Meetmoment:

Met de Kettlebell Workout pass krijg je toegang tot het Workout Meetmoment waarin je meer te weten komt over sport & voeding. We meten je met een fysieke bodyscan en we geven je inzicht in jouw fysieke resultaten. Aan de hand van jouw gemeten waarden krijg je advies op maat, hiermee kun je zelfstandig 6 weken aan de slag. Ook ontvang je ons Workoutbook met 14 gezonde recepten, Workout tips en een tabel om je resultaten in bij te houden!

Wij adviseren om een eigen Kettlebell aan te schaffen zodat je ook thuis verschillende Workouts kunt doen.

Bestel je eigen Kettlebell online en deze staat voor je klaar tijdens je eerst volgende Kettlebell Workout.

BESTEL KETTLEBELL

 

PROBEER EEN WORKOUT