Wil je mee doen met onze Bootcamp in het Vondelpark? Boek een gratis proefles!

Het Vondelpark is één van de bekendste parken in Amsterdam. Je kunt er het hele jaar door een buiten sporten. Er zijn bankjes, bruggetjes, grasvelden, stenen muurtjes en speeltuintjes voor verschillende oefeningen. Daarnaast biedt Workout Amsterdam dynamische Workouts met een hoge fun factor. Er is veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer omdat we trainen in een kleine gemotiveerde groep. Daarom train je bij ons train altijd op je eigen tempo en intensiteit. Kom nu lekker buiten sporten in het Vondelpark met professionele trainers!

Waar & Wanneer 

ROOSTER!

We verzamelen bij het Blauwe Theehuis. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de Workout aanwezig bent. Je kunt je spullen veilig achterlaten in de bakfiets, neem een flesje water en matje (als je die hebt) mee.

Achtergrond informatie 

Het Vondelpark is een van de drukste en gezelligste parken midden in Amsterdam. In de zomermaanden vinden er geregeld verschillende openlucht concerten plaats in het openlucht theater. Het park ligt in stadsdeel Amsterdam-Zuid, van de Stadhouderskade tot aan de Amstelveenseweg. Ook grenst het park aan Amsterdam-West.

3x favoriete healthy hotspots in de buurt 

  1. De Koffie Akademie
  2. Juice & Salad
  3. STACH