Wil je mee doen met onze Bootcamp Sarphatipark? Boek een gratis proefles!

OPGELET!! VANAF OKTOBER 2017 VERPLAATSEN ALLE WORKOUTS VAN HET SARPHATIPARK, OP WOENSDAG- EN VRIJDAGOCHTEND EN DONDERDAGAVOND, NAAR HET FREDERIKSPLEIN. MEETINGPOINT: BIJ DE NEDERLANDSCHE BANK, HOEK WESTEINDE MET HET FREDERIKSPLEIN.

Ben je op zoek naar een bootcamp in het Sarphatipark? Dan is de Bootcamp Sarphatipark echt iets voor jou. Het is een intensieve full body workout geschikt voor alle niveaus. Daarnaast biedt Workout Amsterdam dynamische en afwisselende bootcamp trainingen met een hoge fun factor. Er is persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer omdat we trainen in een kleine gemotiveerde groep. Bij ons train je altijd op je eigen tempo en intensiteit. Lekker buiten sporten in het Sarphatipark met professionele trainers!

 

Waar & Wanneer Bootcamp Sarphatipark

ROOSTER!

We verzamelen bij de zijingang (oost) aan de kant van cafe de Sarphaat. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de Workout aanwezig bent. Je kunt je spullen veilig achterlaten in de bakfiets, neem een flesje water en matje (als je die hebt) mee.

Achtergrond informatie Sarphatipark 

Het Sarphatipark is een klein park midden in de Amsterdamse Pijp. Wist je dat… Het park is in 1888 vernoemd naar de arts, stedenbouwer en weldoener Samuel Sarphati.

3x favoriete healthy hotspots in De Pijp

  1. De yoghurt Barn
  2. Brazuca Coffee
  3. SLA