Wil je mee doen met onze Bootcamp het Museumplein? Boek een gratis proefles!

Kom je trainen op het mooie Museumplein in hartje Amsterdam? Dit is dé plek om lekker buiten te trainen in een gemotiveerde groep. Je hebt er bankjes, grote grasvelden, een helling en een basketbalveldje. Daarnaast biedt Workout Amsterdam dynamische en afwisselende Workouts met een hoge fun factor. Er is persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer omdat we trainen in een kleine gemotiveerde groep. Bij ons train je altijd op je eigen tempo en intensiteit. Lekker buiten sporten met enthousiaste trainers!

Workouts op het Museumplein

Waar & Wanneer 

ROOSTER!

We verzamelen bij het basketbalveldje op het Museumplein. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de Workout aanwezig bent. Je kunt je spullen veilig achterlaten in de bakfiets, neem een flesje water en matje (als je die hebt) mee.

Achtergrond informatie 

Het Museumplein is een plein in Stadsdeel Amsterdam- Zuid. Het dankt zijn naam aan het 1885 geopende Rijksmuseum dat aan het plein ligt. Ook het Stedelijk Museum, het van Gogh Museum en het Concertgebouw liggen aan het plein. De grasvlaktes nodigen uit tot voetballen en picknicken terwijl onder de platanen en rondom het basketbalveldje er al minstens vier decennia petanque wordt gespeeld. Ook staat er sinds de laatste herinrichting een halfpipe die veel wordt gebruikt.

3x favoriete healthy hotspots in de buurt

  1. The Cold Pressed Juicery
  2. Back to Black
  3. Corner Bakery