Wil je mee doen met onze Kettlebell Workout op het Frederiksplein? Boek een gratis proefles!

Kom je trainen op het mooie Frederiksplein in het centrum van Amsterdam? Dit is dé plek om lekker buiten te trainen in een gemotiveerde groep. Bovendien heb je er bankjes, muurtjes en andere mogelijkheden voor afwisselende Workouts. Daarnaast biedt Workout Amsterdam een dynamische Kettlebell Workout geschikt voor ieder niveau. Tijdens de Kettlebell Workout werk je aan functionele kracht en ligt de focus op core. Hierdoor word je sterker, beweeg je krachtiger en krijgt je vetverbranding een boost!

Frederiksplein

Waar & Wanneer op het Frederiksplein

We verzamelen bij het ronde basketbalveld. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de Workout aanwezig bent. Je kunt je spullen veilig achterlaten in de bakfiets, neem een flesje water en matje mee (als je die hebt) .

ROOSTER

We adviseren je om je eigen kettlebell mee te nemen of bestel deze online en je kettlebell staat voor je klaar tijdens je eerste volgende Kettlebell Workout.

BESTEL KETTLEBELL

Achtergrond informatie

Het Frederiksplein is een plein in het centrum van Amsterdam. Ter illustratie, het plein ligt in het verlengde van de Utrechtsestraat, tussen de Weteringschans en de Sarphatistraat. Het Frederiksplein ontstond na de aanleg van de Grachtengordel. Het plein is vernoemd naar Prins Frederik Willem Karel (1797-1881), broer van Koning Willem II.

3x favoriete healthy hotspots in de buurt

  1. Frederix Coffee 
  2. SNCKBR
  3. Thai Food Cafe