Bootcamp voor bedrijven op 2 minuten loopafstand van jouw kantoor!

Samen sporten met collega’s heeft veel voordelen voor de werknemer maar ook de werkgever. Wij bieden Bootcamp voor bedrijven aan. Dit is dé manier om aan de gezondheid en teambuilding te werken. De Bootcamp voor bedrijven is een op maat gemaakt programma op loopafstand van de werkplek. Met persoonlijke aandacht en enthousiasme creëren we meer energie en ontstressen we medewerkers. Wij ondersteunen bij het communicatietraject voor de start om zoveel mogelijk mensen te motiveren!

Sportieve Teambuilding

Doelstelling

Doel van de wekelijkse Bootcamp voor bedrijven is ontspanning door inspanning. Teambuilding, persoonlijke aandacht en plezier staan centraal tijdens de Workout. De Workout die voor iedere medewerker toegankelijk en uitdagend is, zowel voor de beginner als voor de gevorderde sporter.

Aanpak

Workout Amsterdam werkt met gecertificeerde en professionele trainers die volgens ons concept trainingen verzorgen van 60 minuten. Er wordt gewerkt met:

  • je eigen lichaamsgewicht
  • je collega als contragewicht
  • materialen om je metabolisme te boosten

Extra

De Workouts vinden wekelijks achtereenvolgend op een vast moment plaats en zijn inclusief:

  • Motivational mailings
  • Kick off presentatie & motivatie
  • 15% korting bij All4Running

Onze gecertificeerde trainers motiveren en enthousiasmeren iedere deelnemer het beste uit zichzelf te halen. Wij trainen in de buitenlucht en de locatie die wij aanraden is op maximaal 2 minuten loopafstand van kantoor.

Vraag vrijblijvend de offerte op!

1