Workout Amsterdam: blog met gezonde recepten, Workouts en tips!

Belang van krachttraining

Belang van krachttraining

We zien de angst al in je ogen: vrouwen en krachttraining, dat gaat toch niet samen? HELP, dan word ik een oncharmante spierbundel met mega grote biceps en bonkige schouderspieren. No worries, het mag allang duidelijk zijn dat je dat echt niet zomaar wordt. Daar gaan maanden van intensieve trainingen en een uitgebalanceerd (lees: extreem) dieet aan vooraf. Worden wij daar happy van? NEE! Gaan wij aan de slag met grote halters en enge zware fitness schijven? NEE!

Read More

5 x waarom buiten sporten gelukkig maakt

Workouts op het Museumplein

Cristel is oprichter van Love2workout, sportfreak en sinds kort bezig met de Workout Academy bij Workout Amsterdam. Zij geeft je 5 redenen waarom buiten sporten je gelukkig maakt!

Buiten sporten maakt gelukkig! Zodra de zon weer tevoorschijn komt begint het bij mij weer te kriebelen. Er gaat niets boven een heerlijke buiten Workout. Frisse lucht, je hoofd leeg en even helemaal nergens anders aan denken. Ik moet toegeven; nu het lekker weer is zeg ik eerder ja tegen een potje voetballen met één van de damesteams. En nu het eerder licht is ‘s ochtends begin ik weer te denken aan een rondje hardlopen voordat ik de bus pak naar mijn werk. Het voorjaar maakt me vrolijk en vol plannen, jou ook?

Read More

Review Special Workout

Review Special Workout

Een persoonlijke review zegt meer dan 1000 woorden. Daarom delen wij graag de succes-verhalen van onze deelnemers die jou al voorgingen tijdens de populaire Special Workout. Op 8 juni starten er weer 2 nieuwe groepen. Tijdens de Special Workout ga je 6 weken doelgericht aan de slag met sport en gezonde voeding. Trainsters Jill & Noor helpen jou om het beste uit jezelf te halen. Twijfel je of dit iets voor jou is? Lees dan snel alle gave reviews!

Read More

WINACTIE: fietskrat vol met energie!

WINACTIE: fietskratje vol met energie!

YES! Omdat het voorjaar echt is begonnen, de eerste avonden op het terras een feit zijn en de thermometer via Instastories al ruim 20 graden heeft gemeten. Daarom is het tijd voor een WINACTIE. Win een Workout Amsterdam fietskratje vol met energie t.w.v €250. Daarom kun je de hele maand april meedoen met deze unieke winactie in samenwerking met onze sportieve en gezonde partners. Iets weggeven is nog leuker, is er iemand die jij energie gunt deze zomer met 10 workouts, een gezond ontbijt, een foamroller van Casall en nog veel meer leuke dingen?!

Read More

Sporten na zwangerschap

Sporten na zwangerschap

Wil je weer gaan sporten na je zwangerschap? Ja, dat kan met onze praktische tips en zo kom je op een veilige manier weer in shape! In onze omgeving zijn er inmiddels al heel wat vriendinnen bevallen. De bevalling, maar de hele zwangerschap zelf eigenlijk, lijkt ons na alle verhalen de zwaarste Workout voor het menselijk lichaam. Het is daarom belangrijk om je lichaam de eerste week na je bevalling rust te geven. Toch wil je je ook weer snel sexy & fit voelen! Wanneer mag je dan weer beginnen met je Workouts en waar moet je rekening mee houden na je zwangerschap? Dit zijn vragen die wij geregeld krijgen van onze deelnemers vandaar dat wij ze voor je op een rijtje zetten.

Read More

5 tips voor jouw Summer Body!

Summer body

YES! De zomer komt er aan en wij hebben de schema’s weer klaar voor jouw hotste Summer Body ooit. Wil je net die 2 kilo eraf: iets strakker in je vel zitten voordat je weer in bikini mag of mooie gespierdere armen in dat nieuwe jurkje? Een fit en energiek lichaam straalt. Helaas krijg je dat niet binnen een week voort elkaar, maar kost het even tijd! Daarom delen wij nu alvast onze praktische tips zodat jij tijdig aan de slag kunt gaan voor jou hotste Summer Body ooit. 

Read More

Gezonde wraps

Gezonde wraps

YES! Wil je een keer wat anders lunchen dan met je vertrouwde bruine boterham met kaas of kipfilet? Geen zin om een hele salade te bouwen? Gewoon iets dat binnen 5 minuten klaar is! Dan zijn onze gezonde wraps het lunch recept voor jou. Maak de ’s avonds de wraps al klaar zodat je ze de volgende dag alleen nog maar hoeft te belegen met gezonde toppings naar keuze. Wij maken altijd graag onze wraps zelf, met echte ingrediënten. Dit is niet alleen gezonder maar ook veel lekkerder. Dus laat je creatieve kant zien en varieer er oplos. Onze variant is vega, lekker licht en goed voor jouw summer body!

Read More

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Ben je op zoek naar fysiotherapie omdat je last hebt van vervelende (sport) blessures? Vraag Jill & Noor naar de verschillende mogelijkheden. Workout Amsterdam werkt samen met verschillende fysiotherapeuten in Amsterdam. Gezond leven willen we natuurlijk (bijna) allemaal. Je let op je voeding, probeert dagelijks voldoende te bewegen en je volgt regelmatig een Workout bij Workout Amsterdam om je fit te voelen. Bij Workout Amsterdam staat veilig trainen in kleine groepen voorop, maar een blessure zit soms in een klein hoekje. Wij proberen hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan, maar toch kan het gebeuren, je raakt onverwacht geblesseerd. Help, een blessure, wat nu?

Read More

Suikervrije appeltaart

Suikervrije appeltaart

Heb je iets te vieren of gewoon zin in iets lekkers? YES! Dan is onze suikervrije appeltaart het ideale recept. Daarnaast ook nog eens goed voor jouw lichaam en voorkom je een suikerpiek en lusteloos gevoel. Deze gezonde appeltaart bevat echte ingrediënten waar je lichaam blij van wordt. Puur, voedzaam en vrij van geraffineerde suikers. Daarom gewoon gezond, als ontbijt met een beetje kwark, om 16.00u bij een kop thee of de perfecte late night snack. Lees wel: geniet van een klein puntje en eet met mate. Dan kan onze suikervrije appeltaart altijd!

Read More

1