Workout Amsterdam: blog met gezonde recepten, Workouts en tips!

Samba hockey in Rio de Janeiro

Samba hockey in Rio de Janeiro

Als je dit leest zit ik in het vliegtuig naar Rio de Janeiro en ga ik mijn laatste internationale hockeytoernooi met het Braziliaanse dames elftal spelen in Lancaster. Als trainster en eigenaar van Workout Amsterdam ben ik iedere dag met sport & gezondheid bezig. In 2014 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en is sport de rode draad in mijn leven. Ik zit in de selectie van het Braziliaanse dames hockeyelftal, geef verschillende workouts in Amsterdam en is het mijn missie om met Workout Amsterdam heel Nederland en daar buiten enthousiast te maken met onze manier van trainen!

Read More

Join the pipe X Workout Amsterdam

Join the pipe

Allereerst zijn wij super trots op de samenwerking met Join the pipe! Het thema “samenwerken” komt niet alleen voor tijdens onze Workouts maar ook bij ons op kantoor. Wij zijn altijd op zoek naar (lokale) partijen waarmee wij kunnen samenwerken om een win- win situatie te creëren. Nu mogen wij ook Join the pipe tot onze officiële partner noemen. Ben jij al bekend met deze stoere waterfles met mooie filosofie?

Read More

De ultieme teambuilding, train samen naar de Strong Viking!

Strong Viking

Ben je al bekend met de Strong Viking? De Strong Viking is een unieke beleving om samen met jouw collega’s of team te volbrengen. Ten eerste is het dé obstacle run in Nederland en noemen we het geen wedstrijd, maar een challenge. Ten tweede is het een leuke manier om aan de gezondheid & teambuilding te werken binnen bedrijven. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste!

Read More

Belang van krachttraining

Belang van krachttraining

We zien de angst al in je ogen: vrouwen en krachttraining, dat gaat toch niet samen? HELP, dan word ik een oncharmante spierbundel met mega grote biceps en bonkige schouderspieren. No worries, het mag allang duidelijk zijn dat je dat echt niet zomaar wordt. Daar gaan maanden van intensieve trainingen en een uitgebalanceerd (lees: extreem) dieet aan vooraf. Worden wij daar happy van? NEE! Gaan wij aan de slag met grote halters en enge zware fitness schijven? NEE!

Read More

5 x waarom buiten sporten gelukkig maakt

Workouts op het Museumplein

Cristel is oprichter van Love2workout, sportfreak en sinds kort bezig met de Workout Academy bij Workout Amsterdam. Zij geeft je 5 redenen waarom buiten sporten je gelukkig maakt!

Buiten sporten maakt gelukkig! Zodra de zon weer tevoorschijn komt begint het bij mij weer te kriebelen. Er gaat niets boven een heerlijke buiten Workout. Frisse lucht, je hoofd leeg en even helemaal nergens anders aan denken. Ik moet toegeven; nu het lekker weer is zeg ik eerder ja tegen een potje voetballen met één van de damesteams. En nu het eerder licht is ‘s ochtends begin ik weer te denken aan een rondje hardlopen voordat ik de bus pak naar mijn werk. Het voorjaar maakt me vrolijk en vol plannen, jou ook?

Read More

Review Special Workout

Review Special Workout

Een persoonlijke review zegt meer dan 1000 woorden. Daarom delen wij graag de succes-verhalen van onze deelnemers die jou al voorgingen tijdens de populaire Special Workout. Tijdens de Special Workout ga je 6 weken doelgericht aan de slag met sport en gezonde voeding. Trainsters Jill & Noor helpen jou om het beste uit jezelf te halen. Twijfel je of dit iets voor jou is? Lees dan snel alle gave reviews!

Read More

WINACTIE: fietskrat vol met energie!

WINACTIE: fietskratje vol met energie!

YES! Omdat het voorjaar echt is begonnen, de eerste avonden op het terras een feit zijn en de thermometer via Instastories al ruim 20 graden heeft gemeten. Daarom is het tijd voor een WINACTIE. Win een Workout Amsterdam fietskratje vol met energie t.w.v €250. Daarom kun je de hele maand april meedoen met deze unieke winactie in samenwerking met onze sportieve en gezonde partners. Iets weggeven is nog leuker, is er iemand die jij energie gunt deze zomer met 10 workouts, een gezond ontbijt, een foamroller van Casall en nog veel meer leuke dingen?!

Read More

Sporten na zwangerschap

Sporten na zwangerschap

Wil je weer gaan sporten na je zwangerschap? Ja, dat kan met onze praktische tips en zo kom je op een veilige manier weer in shape! In onze omgeving zijn er inmiddels al heel wat vriendinnen bevallen. De bevalling, maar de hele zwangerschap zelf eigenlijk, lijkt ons na alle verhalen de zwaarste Workout voor het menselijk lichaam. Het is daarom belangrijk om je lichaam de eerste week na je bevalling rust te geven. Toch wil je je ook weer snel sexy & fit voelen! Wanneer mag je dan weer beginnen met je Workouts en waar moet je rekening mee houden na je zwangerschap? Dit zijn vragen die wij geregeld krijgen van onze deelnemers vandaar dat wij ze voor je op een rijtje zetten.

Read More

1