Workout Amsterdam: blog met gezonde recepten, Workouts en tips!

Workout Amsterdam Events

Workout Amsterdam Events

YEAH! Om het half jaar organiseren wij gave Workout Amsterdam Events i.s.m. Casall Benelux. Ben jij er de afgelopen keren bij aanwezig geweest! NEE? Dan hebben we goed nieuws, want er staan weer leuke Workout Amsterdam Events op onze agenda.

 

VOLG ONS OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN

 

Onze sportieve events zijn afwisselende Workouts waarbij je onderdeel bent van een leuke groep en we je persoonlijke motiveren alles uit jezelf te halen. Ga samen met een buddy de strijd aan met onze bekende POWER & HIIT Circuits waardoor je tot wel 48u na de Workout energie blijft verbranden!

Read More

HIIT Parachute Workout

Workout Amsterdam Events

YEAHHHH… EINDELIJK! We mogen het nieuws bekend maken. Op zaterdag 16 september vindt de eerste HIIT Parachute Workout van Nederland plaats. Kom om 11.00 uur samen met jouw sportbuddy trainen met de nieuwste trainingstool: de HIIT Parachute van Casall Benelux. We boosten daarna nog meer je vetverbranding met onze bekende HIIT & Kracht Circuits. Fun gegarandeerd!

Read More

Samba hockey in Rio de Janeiro

Samba hockey in Rio de Janeiro

Als je dit leest zit ik in het vliegtuig naar Rio de Janeiro en ga ik mijn laatste internationale hockeytoernooi met het Braziliaanse dames elftal spelen in Lancaster. Als trainster en eigenaar van Workout Amsterdam ben ik iedere dag met sport & gezondheid bezig. In 2014 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en is sport de rode draad in mijn leven. Ik zit in de selectie van het Braziliaanse dames hockeyelftal, geef verschillende workouts in Amsterdam en is het mijn missie om met Workout Amsterdam heel Nederland en daar buiten enthousiast te maken met onze manier van trainen!

Read More

Join the pipe X Workout Amsterdam

Join the pipe

Allereerst zijn wij super trots op de samenwerking met Join the pipe! Het thema “samenwerken” komt niet alleen voor tijdens onze Workouts maar ook bij ons op kantoor. Wij zijn altijd op zoek naar (lokale) partijen waarmee wij kunnen samenwerken om een win- win situatie te creëren. Nu mogen wij ook Join the pipe tot onze officiële partner noemen. Ben jij al bekend met deze stoere waterfles met mooie filosofie?

Read More

De ultieme teambuilding, train samen naar de Strong Viking!

Strong Viking

Ben je al bekend met de Strong Viking? De Strong Viking is een unieke beleving om samen met jouw collega’s of team te volbrengen. Ten eerste is het dé obstacle run in Nederland en noemen we het geen wedstrijd, maar een challenge. Ten tweede is het een leuke manier om aan de gezondheid & teambuilding te werken binnen bedrijven. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste!

Read More

Belang van krachttraining

Belang van krachttraining

We zien de angst al in je ogen: vrouwen en krachttraining, dat gaat toch niet samen? HELP, dan word ik een oncharmante spierbundel met mega grote biceps en bonkige schouderspieren. No worries, het mag allang duidelijk zijn dat je dat echt niet zomaar wordt. Daar gaan maanden van intensieve trainingen en een uitgebalanceerd (lees: extreem) dieet aan vooraf. Worden wij daar happy van? NEE! Gaan wij aan de slag met grote halters en enge zware fitness schijven? NEE!

Read More

5 x waarom buiten sporten gelukkig maakt

Workouts op het Museumplein

Cristel is oprichter van Love2workout, sportfreak en sinds kort bezig met de Workout Academy bij Workout Amsterdam. Zij geeft je 5 redenen waarom buiten sporten je gelukkig maakt!

Buiten sporten maakt gelukkig! Zodra de zon weer tevoorschijn komt begint het bij mij weer te kriebelen. Er gaat niets boven een heerlijke buiten Workout. Frisse lucht, je hoofd leeg en even helemaal nergens anders aan denken. Ik moet toegeven; nu het lekker weer is zeg ik eerder ja tegen een potje voetballen met één van de damesteams. En nu het eerder licht is ‘s ochtends begin ik weer te denken aan een rondje hardlopen voordat ik de bus pak naar mijn werk. Het voorjaar maakt me vrolijk en vol plannen, jou ook?

Read More

1