Workout Amsterdam: blog met gezonde recepten, Workouts en tips!

Week van de werkstress

Week van de werkstress

Sinds 2014 wordt er jaarlijks een campagne gestart die in teken staat van werkstress op de werkvloer, de week van de werkstress.  Er worden door heel het land activiteiten georganiseerd om de werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Workout Amsterdam helpt bedrijven om deze week invulling te geven d.m.v. verschillende Workouts. Tijdens onze Workouts staat ontspanning door inspanning, teambuilding en plezier centraal.

VRAAG MEER INFORMATIE AAN

De week van de werkstress

Stress is in onze ogen niet per definitie slecht. Het helpt je scherp en alert te blijven en beter te presteren. Pas als iemand structureel stress ervaart, kan dit een probleem worden. De werkdruk ligt in bijna elke branche te hoog en is op dit moment beroepsziekte nummer 1. Het is daarom belangrijk dat het thema werkstress gedragen wordt door de leidinggevende binnen organisaties. Maar ook dat het onderling binnen collega’s bespreekbaar wordt gemaakt.

Naast ‘werkstress’ bestaat er ook ‘technostress’. We staan tegenwoordig letterlijk 24 uur per dag aan. Een mailtje beantwoorden, nog snel even appen en vergeet social media niet. Van het altijd maar aanstaan krijgen medewerkers ook veel stress. Kortom, ga terug naar de basis en met collega’s lekker buiten sporten.

Resultaat

Image

Workout Amsterdam Events

Workout Amsterdam Events

YEAH! Om het half jaar organiseren wij gave Workout Amsterdam Events i.s.m. Casall Benelux. Ben jij er de afgelopen keren bij aanwezig geweest! NEE? Dan hebben we goed nieuws, want er staan weer leuke Workout Amsterdam Events op onze agenda.

 

VOLG ONS OP FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN

 

Onze sportieve events zijn afwisselende Workouts waarbij je onderdeel bent van een leuke groep en we je persoonlijke motiveren alles uit jezelf te halen. Ga samen met een buddy de strijd aan met onze bekende POWER & HIIT Circuits waardoor je tot wel 48u na de Workout energie blijft verbranden!

Read More

HIIT Parachute Workout

Workout Amsterdam Events

YEAHHHH… EINDELIJK! We mogen het nieuws bekend maken. Op zaterdag 16 september vindt de eerste HIIT Parachute Workout van Nederland plaats. Kom om 11.00 uur samen met jouw sportbuddy trainen met de nieuwste trainingstool: de HIIT Parachute van Casall Benelux. We boosten daarna nog meer je vetverbranding met onze bekende HIIT & Kracht Circuits. Fun gegarandeerd!

Read More

Samba hockey in Rio de Janeiro

Samba hockey in Rio de Janeiro

Als je dit leest zit ik in het vliegtuig naar Rio de Janeiro en ga ik mijn laatste internationale hockeytoernooi met het Braziliaanse dames elftal spelen in Lancaster. Als trainster en eigenaar van Workout Amsterdam ben ik iedere dag met sport & gezondheid bezig. In 2014 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en is sport de rode draad in mijn leven. Ik zit in de selectie van het Braziliaanse dames hockeyelftal, geef verschillende workouts in Amsterdam en is het mijn missie om met Workout Amsterdam heel Nederland en daar buiten enthousiast te maken met onze manier van trainen!

Read More

Join the pipe X Workout Amsterdam

Join the pipe

Allereerst zijn wij super trots op de samenwerking met Join the pipe! Het thema “samenwerken” komt niet alleen voor tijdens onze Workouts maar ook bij ons op kantoor. Wij zijn altijd op zoek naar (lokale) partijen waarmee wij kunnen samenwerken om een win- win situatie te creëren. Nu mogen wij ook Join the pipe tot onze officiële partner noemen. Ben jij al bekend met deze stoere waterfles met mooie filosofie?

Read More

De ultieme teambuilding, train samen naar de Strong Viking!

Strong Viking

Ben je al bekend met de Strong Viking? De Strong Viking is een unieke beleving om samen met jouw collega’s of team te volbrengen. Ten eerste is het dé obstacle run in Nederland en noemen we het geen wedstrijd, maar een challenge. Ten tweede is het een leuke manier om aan de gezondheid & teambuilding te werken binnen bedrijven. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste!

Read More

1